طرز تهیه خورش بادمجان گوده گیلانی؛ خوشمزه و پرطرفدار
به گزارش اسپند دود کن، خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورش های محلی و پرهوادار استان گیلان است. این خوراک گیاهی برای کسانی که هوادار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید. مواد اصلی این خورش سنتی بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، رب انار و…است. در واقع این خورش در دو مرحله که ابتدا مواد داخل بادمجان و گوجه ها را آماده نموده و سپس این مواد را داخل بادمجان و گوجه ها پر می کنید، آماده و طبخ می گردد.
خورش بادمجان گوده را می توانید برای وعده ناهار و یا مهمانی های خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره نمود.
مواد لازم
بادمجان متوسط: 4 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
پیاز متوسط: 2 عدد
گردو: 1.5 لیوان
جعفری: 6 قاشق غذاخوری
سیر: 6 حبه
تمبر هندی: 3 قاشق غذاخوری
آب: 1.5 لیوان
رب انار: 1.2 لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان ها را پوست نموده و از وسط یک برش طولی روی آن ها ایجاد کنید.
کمی به بادمجان ها نمک بزنید و سپس مواد داخل آن را آماده کنید.
پیاز، گردو، جعفری، سیر و رب انار را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس سر گوجه فرنگی ها را برش زده و داخل آن را خالی کنید.
می توانید محتویات داخل گوجه فرنگی را نیز به مواد گردو در مخلوط کن اضافه و هم بزنید.
در آخر نیز نصف لیوان آب و ادویه ها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و مواد را هم بزنید.
مخلوط آماده شده را در داخل گوجه ها و بادمجان ها بریزید و پر کنید.
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و گوجه ها و بادمجان ها را در آن سرخ کنید.
سپس یک لیوان آب داخل قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید.
20 دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها و گوجه ها در حرارت کم بجوشد و پخته گردد.
منبع: گردشبان