در کدام رستوران های دبی غذای ملل بخوریم؟

به گزارش اسپند دود کن، دبی هم اکنون خانه ملیت های مختلف با غذاهای لذیذشان است و به همین علت علاوه بر غذاهای محلی دبی می توان در رستوران های متعدد گوشه وکنار شهر، تجربه متفاوتی از غذاهای ملل به دست آورد.

در کدام رستوران های دبی غذای ملل بخوریم؟

با اینکه دبی، مرکز گردشگری امارات متحده عربی، مقصدی مجلل و پرزرق و برق به نظر می آید؛ اما همچنان می توان غذاهای خیابانی و سنتی را در رستوران های خنک گوشه وکنار شهر پیدا کرد. در این پنج دهه که دبی به جایگاه کنونی خود رسیده، به یک میزبان چندفرهنگی تبدیل شده است و برخلاف دیگر شهرهای بین المللی که غذاهای بومی بر سایر غذاها ارجحیت دارند، غذاهای دبی دارای تنوعی به وسعت دنیا هستند.

بیشتر ملیت هایی که به دبی مهاجرت نموده اند، دستورهای آشپزی خود را به همراه آورده اند. برای پیداکردن این طعم های سنتی، از بخش های تازه و پیشرفته دبی مانند ساحل مارینا و مرکز شهر فاصله بگیرید و همراه اسپند دود کن به سمت خیابان های قدیمی تر و حاشیه ای بروید تا راز غذاهای محلی لذیذ و مقرون به صرفه را کشف کنید.

به خاطر داشته باشید که برترین و مقرون به صرفه ترین آفرهای تور دبی را می توانید در اسپند دود کن پیدا نموده و از آژانس های معتبر با خیالی آسوده بخرید.

غذاهای مخصوص سرزمین شام

غذاهای سنتی شام در تمام رستوران های عربی سراسر شهر دبی، یافت می شوند؛ اما رستوران زاروب (Zaroob)، غذاهای تازه و فست فودی را به شکل شاورما (شبیه به کباب ترکی)، گوشت های کبابی و گریل شده و نان لواش به مشتریانش ارائه می نماید. در شاورما از گوشت بره، گوسفند، بز، مرغ، بوقلمون، گاو، گوساله یا ترکیبی از آن ها استفاده می گردد. ساندویچ های شاورمایی، داخل نان مخصوص پیتا پیچیده شده و همراه تبوله، فتوش، تاهینی، حمص، گوجه فرنگی و خیار سرو می شوند.

زاروب به معنای، کوچه کوچک است و در آن، بخش های طبخ غذا و آشپزخانه های باز، یادآور چشم انداز و عطر بازارهای خیابانی خاورمیانه ای هستند. نورهای نئون صورتی و سبز، زاروب را از یک کبابی معمولی متمایز می نمایند و فضای داخلی آن به گونه ای طراحی شده که گویی اثر دانشجویان هنر است.

غذاهای تایوانی

نوشیدنی ملی تایوانی، غذا محسوب نمی گردد و بی شک یک وعده غذای خیابانی هم نیست؛ اما از آنجا که بسیار لذیذ است، در این مقاله به آن اشاره می کنیم. برای آن دسته از گردشگرانی که از این نوشیدنی خوشمزه چیزی نمی دانند، باید بگوییم که بابل تی (bubble tea)، ترکیبی از چای سرد، شیر یا آب میوه و مرواریدهای تاپیوکا یا همان بابل ها است. گیاه تاپیوکا یا کاساوا، آهن و آنتی اکسیدان دارد. ترکیب های متعددی از این نوشیدنی بهشتی در رستوران بابلز اند بوبا (Bubbles & Boba) برای مشتری سرو می گردد؛ این برند محلی در طبقه دوم دبی مال هم یک شعبه دارد.

غذاهای پاکستانی

رستوران های پاکستانی زیادی در شهر دبی فعالیت می نمایند؛ اما تنها رستوران معروف بین مهاجران، رستوران راوی (Ravi) است. با وجود موقعیت مکانی نه چندان معروف این رستوران که هر گردشگری دوست دارد آن را کشف کند، محبوبیت آن هرگز کم نشده است؛ زیرا همواره غذای درجه یک سرو می نماید.

میز و جایگاه های پلاستیکی رستوران، در یکی از خیابان های سنگ فرش قدیمی ترین بخش های شهر، با بی نظمی چیده شده اند. مشتریان چند ملیتی راوی، هنگام خوردن کاری های لذیذ با نان های تازه و برشته، رفت وآمد رهگذران را می نگرند. جالب است بدانید که با وجود این همه محبوبیت و معروفیت، فرقی نمی نماید چه غذایی سفارش دهید، مقرون به صرفهی قیمت ها شما را شگفت زده خواهد نمود. خورش کاری، ترکیبی از ادویه ها، ترشی و گیاهان است که معمولا از زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند تشکیل می گردد.

غذاهای چینی

به سمت خور بروید تا به شهر باستانی دیرا برسید، در آنجا از تماشا جنب و جوش شهری و تفاوت آن با دیگر منطقه ها، متحیر می شوید. قدم زدن در این منطقه، درست شبیه به حسی است که در شبه قاره هند تجربه خواهید کرد. با این حال، سردرگم نشوید؛ چراکه در پی غذای چینی آمده اید و برترین مکان برای خوردن این غذا، رستوران چاینا سی (China Sea) در خیابان المکتوم است. دکور این رستوران خانوادگی، ترکیبی از یک رستوران کمونیستی در حال برگزاری جشن سال نوی چینی و یک مهمانی باغی به سبک دهه 1960 است.

پیش خدمت های چاینا سی، کمی انگلیسی صحبت می نمایند؛ اما کم حرفی آن ها را به منزله بی ادبی تلقی نکنید. در منوی رستوران، عکس غذاها نیز گذاشته شده است و تمام وعده های غذایی در حجم زیاد و با چرخ دستی های فلزی در اختیار مهمان ها قرار می گیرد. بعضی از غذاها در کنار میزها آماده می شوند؛ پس در صورت تمایل می توانید به شام میز کناری خود نگاهی بیندازید و در خصوص طعم و مزه غذا از آن ها سوال کنید.

غذاهای هندی

جالب است بدانید که نیمی از جمعیت شهر دبی را مهاجران هندی تشکیل می دهند و بنابراین جای هیچ تعجبی ندارد که غذاهای این شبه قاره در گوشه وکنار شهر پیدا می شوند. برای چشیدن غذاهای اصیل هندی به رستوران بیکانر والا (Bikanervala) بروید که کاجو کالتی (kaju katli) مخصوص شهر بمبئی را برای مهمانان خود سرو می نماید. این شیرینی کلاسیک هندی که در جشنواره ها و موقعیت های مخصوص سرو می گردد، متشکل از بادام هندی، شیر پرچرب، شکر، میوه خشک و زعفران است.

رستوران بیکانر والا، 11 شعبه در شهر دبی دارد؛ اما یکی از برترین شعبه های آن در ال سیف (Al Seef) و در فضای باز واقع شده است. منوی آن مملو از خورش های کاری متنوع، تندوری و غذاهای مخصوص شمال هند است که هر سلیقه ای را راضی می نماید. اگر زمان کافی برای نشستن در رستوران ندارید، می توانید سفارش خود را بگیرید و در راه نوش جان کنید. تندوری نوعی غذای معروف هندی است که از گوشت مرغ یا گاو، ماست و ادویه تهیه شده و در تنور، بریان می گردد.

اگر رستوران مورد نظر خود را پیدا نکردید، با مشاهده سایر رستوران های دبی در اسپند دود کن، اطلاعات لازم درباره آن ها را به دست بیاورید.

منبع: کجارو / lonelyplanet

به "در کدام رستوران های دبی غذای ملل بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در کدام رستوران های دبی غذای ملل بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید